Disclaimer

Disclaimer
De informatie op deze site is grotendeels ontleend aan openbare bronnen of is met toestemming van betrokkenen verstrekt en is veelal ook buiten deze site publiekelijk beschikbaar. De gepresenteerde informatie bevat gegevens die ontleend zijn aan klappers, bronbewerkingen op internet of verkregen van derden. Lang niet alle gegevens heb ik in de originele bronnen kunnen verifiëren. Onjuistheden sluit ik dan ook niet uit. Bij constatering van onjuistheden ontvang ik graag een mail, zodat dit kan worden aangepast.

Privacy
Ik heb niet alle informatie gepubliceerd over de diverse families in verband met privacy. In het kader van de Wet Bescherming Persoonsgegevens (WBP) is het niet toegestaan om genealogische informatie (inclusief foto’s en transcripties) te publiceren van mensen die nog leven en die mij niet uitdrukkelijke toestemming hebben gegeven. Om deze redenen is informatie van personen geboren na 01-01-1917 niet beschikbaar, tenzij bovenvermelde UITDRUKKELIJKE TOESTEMMING is verleend. Meer info zie website Centraal Buro voor de Genealogie.

Fouten
Fouten maken is echter menselijk en daarom kan het ondanks mijn inspanningen toch voorkomen dat er onbedoeld gegevens van nog levende personen vermeld worden. Neem daarom s.v.p. contact met me op als je denkt dat gegevens van personen ten onrechte zijn opgenomen.

Copyright
Creative Commons-LicentieFamiliegeschiedenis Petersohn & van der Meulen van R.J. Petersohn is in licentie gegeven volgens een Creative Commons Naamsvermelding-GelijkDelen 4.0 Internationaal-licentie. Gebaseerd op een werk op https://petersohn.nl.